Databáze on-line seminářů

EDUsvět -Technický management

https://www.edutm.cz/

Vzdělávací portál EDUsvět - Technický management je určen všem, kteří se ve firmě zabývají bezpečností práce, požární ochranou, podnikovou ekologií a managementem kvality. Portál EDUTM.cz Vám umožní držet krok s aktuálním děním a prohlubovat své znalosti moderně, efektivně a…

Profi databáze

Quality management a uvádění výrobků na trh

https://www.qmprofi.cz/

QM profi je databáze s více než tisícovkou odborných textů pokrývajících oblasti managementu kvality, integrovaných systémů řízení a uvádění výrobků na trh. Její obsah denně aktualizujeme spolu s renomovanými autory, tím garantujeme jejich aktuálnost a…

Konference

Výroba potravin 2024

Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková, Ph.D., Ing. Jan Pivoňka, Ph.D., Ing. David Zima, doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.

30.11.2023, Praha
30.11.2023, On-line

Jaké jsou aktuální trendy v udržitelnosti v oblasti potravinářství? Co musí české firmy zohlednit, a jaké nástroje k tomu mohou využít, aby si zajistily úspěšný rozvoj udržitelný i pro další roky? A jak to celé souvisí s potravinami? Na to vám odpovíme v přednáškách na V.…

Profi databáze

PotravinyInfo

https://www.potravinyinfo.cz/

PotravinyInfo.cz přináší profesní informace z oblasti výroby, distribuce a prodeje potravin. Předplatitelé mají přístup k odborným článkům, aktuálnímu zpravodajství a dalším materiálům ke své práci. Snahou bylo vybrat témata, která jsou nejvíce zaměřena na běžnou praxi…

Seminář

Zákon o potravinách Co přinesla novela zákona č. 174/2021 Sb.?

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

3.10.2023, Praha
3.10.2023, On-line

Od 12. května 2021 je účinná novela zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích. Zákon č. 174/2021 Sb. přinesl mimo jiné dlouho diskutovaný zákaz prodeje tzv. potravin dvojí kvality. Dále byla upravena pravidla pro uvádění loga Česká potravina. Rozšířena byla…

Konference

Označování potravin 2023

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

8.6.2023, On-line

Nejčastější dotazy, které k nám přicházejí, se týkají označování potravin. Jsme připraveni vám poradit, vše vysvětlit a představit vám novinky z této oblasti.

On-line publikace

Prokazování shody výrobků

https://www.qmprofi.cz/ce2/

ON-LINE kniha Prokazování shody výrobků (Uvádění výrobků na trh a provozování technických zařízení) je dalším z řady on-line produktů z edice nakladatelství Verlag Dashöfer. Publikace reaguje nejen na aktuální změny, ale i dále vhodným způsobem komentuje a rozvíjí myšlenky…

On-line publikace

Management procesů

https://www.qmprofi.cz/iso2/

ON-LINE kniha Management procesů (Průvodce manažera kvality) je dalším z řady on-line produktů z edice nakladatelství Verlag Dashöfer. Publikace reaguje nejen na aktuální změny, ale i dále vhodným způsobem komentuje a rozvíjí myšlenky vydaných norem. Seznámíte se s požadavky…

Seminář

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-Score Co je dobré o Nutri-Score vědět?

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

18.4.2023, Praha
18.4.2023, On-line

Výživové označení Nutri-Score převádí nutriční hodnotu potravinového produktu do jednoduchého kódu skládajícího se z 5 písmen (A, B, C, D, E) a barev od zelené do červené. Systém se používá zejména v západní části Evropy, kde je dobrovolný či povinný. Řada institucí volá po…

On-line seminář

Chyby často opakované při označování potravin

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

28.4.2023, On-line

Povinné údaje na balených potravinách bývají dnes už většinou uváděny správně. K nejčastějším pochybením dochází ve snaze marketingu označit výrobek tak, aby byl co nejatraktivnější a co nejvíce upoutal pozornost. Přitom ale často dochází k porušování platné legislativy,…

Brožura

Označování, Falšování a Reklama na potraviny

Pro všechny provozovatele potravinářských podniků je určena kolekce tří praktických brožur Označování potravinářských výrobků včetně vzorů etiket, Falšování potravin a Reklama na potraviny a její…

Brožura

Reklama na potraviny a její regulace Prodávat se musí. Tato publikace vám ukáže, v jakých mantinelech se můžete pohybovat.

Reklama jako jedna z forem sociální interakce je předmětem normativních úprav, které stanoví pravidla pro její šíření, obsahovou přípustnost a povinné náležitosti. To se týká i reklamy na potraviny.

Brožura

Označování potravinářských výrobků včetně vzorů etiket

Označování potravinářských produktů je široké a komplexní téma, které neustále prochází změnami. Výrobci a distributoři potravin odpovídají za správné označování a plnění požadavků, které na ně klade tuzemská a evropská…

Brožura

Falšování potravin

Co je považováno za falšování a kdy se jedná „pouze“ o snížení kvality výrobků? Za jakých podmínek může falšování představovat ohrožení zdraví a života spotřebitelů? Jak se falšují jednotlivé komodity a jak se toto falšování…

Diář

Kapesní organizátor času

Signum je kapesní diář v exkluzivním koženém provedení s kroužkovou mechanikou v praktickém formátu A6 - díky tomu se Vám snadno vejde do kapsy saka i malé kabelky. Vybírat můžete ze dvou základních modelových řad: verze Classic a verze ZIP a mnoha barevných…

E-dokument

Monitorování a měření procesů

E-dokument je zaměřen na problematiku monitorování a měření procesů (MMP) s ohledem na požadavky normy ISO 9001:2000. Odpoví na otázky proč měřit a monitorovat procesy, zda lze vše co chceme řídit, měřit a monitorovat a zda je možné zlepšovat procesy, aniž bychom je měřili…

E-mailové noviny

E-mailové noviny pro praktického správce oborových lhůt a technických revizí eLhůtník

E-mailové noviny pro praktického správce oborových lhůt a technických revizí eLhůtník každý měsíc zdarma ve Vaší e-mailové schránce.

E-mailové noviny

E-mail noviny pro uživatele PC

E-mailový newsletter pro všechny uživatele PC, kteří se chtějí systematicky vzdělávat a zlepšovat své praktické dovednosti při práci s počítačem.

E-mailové noviny

E-mail noviny pro výrobu potravin

Novinky z oboru výroby, distribuce a prodeje potravin každý týden zdarma ve Vaší e-mailové schránce.